Detalii inscriere si calendar concurs

gazduire.ro sustine performanta!

Calendar concurs 2014-2015

Etapa intai are loc pe     25 octombrie 2014

Etapa a 2-a are loc pe   18 ianuarie 2015

Etapa a 3-a are loc pe   10 mai

Etapa finala are loc pe   14 iunie

 

 

                Cum faceti sã participati la acest concurs?

                Primul pas este sã discutati cu  profesorul de la clasã (sau orice alt profesor) si sã vã exprimati dorinta de a vã înscrie la concurs. Taxa de participare la o etapa este de 20RON si o puteti achita pânã cel târziu înainte de desfãsurarea probei. De asemenea veti furniza profesorului respectiv urmãtoarele date: numele, scoala de provenienta, clasa, nr de telefon, adresa de mail.

                În cazul în care nu cunoasteti un profesor care se ocupa de înscrierea elevilor la acest concurs, puteti contacta organizatorii, folosind datele de pe acest site si veti fi îndrumat de acestia.

               Va mai  puteti inscrie direct la centrele de test care sunt afisate pe site, trimitand o scrisoare in acest sens la adresa de mail afisata in dreptul centrului de test de la etapa respectiva. Astfel veti obtine informatii suplimentare privind ora de desfasurare a concursului precum si altele necesare.

                Dupã aceea veti fi înstiintat de cãtre profesorul la care v-ati înscris, în ce loc se sustine proba si la ce orã începe accesul în sãli. Ca la orice concurs veti gãsi afisate liste cu repartizarea în sãli. În ziua concursului veti primi o foaie cu subiectele si de asemenea, foi pe care sã redactati solutiile. Când lucrarea este gata, o predati cu semnãturã, profesorului supraveghetor.

                Dupã maximum douã saptãmâni, veti gãsi pe acest site rezultatele, precum si o ierarhie în functie de rezultatele obtinute  .

                Fiecare etapã a concursului este independentã de celelalte si are o premiere separatã, stabilitã de cei care administreazã concursul în zona în care va aflati.

            PENTRU ORICE NELÃMURIRE LEGATÃ DE ÎNSCRIERE SAU DE DESFÃSURAREA CONCURSULUI,

             CONTACTATI ORGANIZATORII!!

Concursul National de Matematica Euclid © 2008 - 2021