gazduire.ro sustine performanta!

Universitatea Mihail Kogalniceanu


Noutati centru:

REPAERTITIA PE SALI, IS 131, 14 IUNIE 2015, LIMBA ROMANA

publicat pe: 2015-06-13

Va rugam sa cititi cu mare atentie informatiile din anunt si repartitia pe sali a candidatilor pentru centrul IS 131.

Eventualele probleme, avem rugamintea sa fie semnalate de catre elevi, la sala, profesorilor asistenti.

Ar fi minunat daca elevii ar veni cu prima foaie de acasa, pe care sa aiba scrise deja: in coltul din dreapta sus NUME, PRENUME, CLASA, SCOALA, COD (cu litere mari de tipar), iar mai jos putin, central, CONCURS NATIIONAL EUCLID, ETAPA FINALA, LIMBA SI LITERATURA ROMANA, 14 IUNIE 2015, CLASA ...   Va rugam sa tineti cont ca vom secretiza coltul din dreapta sus. Va multumim anticipat pentru colaborare

VA MULTUMIM pentru participare si dorim tuturor concurentilor MULT SUCCES!


Fisiere atasate:
anunt.pdf
SALI_UMK_IS131_Finala_rom.pdf

DIPLOME SI MEDALII ETAPA III, Universitatea Kogalniceanu, IASI

publicat pe: 2015-06-11

Stimati concurenti, stimati parinti si dragi elevi, diplomele si medaliile etapei a III-a a concursului national Euclid se vor putea ridica de la SCOALA BRATIANU, IASI, DOAR DE LA DOAMNA PROFESOR RUSU CARMEN, vineri, 12 iunie, luni, 15 iunie si marti, 16 iunie, NUMAI INTRE ORELE 8 - 11. Mentionam faptul ca, dupa ora 11, doamna profesor va fi plecata cu alte activitati si diplomele sunt doar la dumneaei. RUGAM SCOLILE sa trimita cate un reprezentant pe scoala, care sa ridice diplomele, pentru a se evita aglomeratia.

VA MULTUMIM pentru colaborare si VA FELICITAM pentru rezultatele obtinute!

VA DORIM MULT SUCCES LA ETAPA FINALA SI O VACANTA FRUMOASA!


PARTIALE IS 131, UNIV. M. KOGALNICEANU, 10 MAI 2015

publicat pe: 2015-05-10

Aveti in atasament rezultatele partiale ale Concursului National de Limba si Literatura Romana EUCLID, etapa a III-a, desfasurat in data de 10 mai 2015, la centrul IS 131, Univ. "M. Kogalniceanu", Iasi.

Felicitam toti participantii pentru rezultatele obtinute! Copiii au impresionat prin istetime si buna crestere, ceea ce este minunat si ii felicitam din toata inima!

Multumim parintilor pentru aprecieri, pentru sustinere, pentru implicare si pentru organizare. Cei de la universitate au fost placut impresionati si doresc ca dumneavoastra, prin noi, sa stiti acest lucru si sa primiti aprecierile dumnealor.

Eventualele contestatii se pot depune DOAR ONLINE, in data de 11 mai 2015, intre orele 16 si 19. Va rugam ca, in mesaj, sa mentionati numele copilului, scoala si clasa. Revenim cu precizarea ca secretariatul Scolii Bratianu nu este implicat in vreun fel in organizarea concursului si nu poate oferi relatii cu privire la acest concurs. Toate informatiile necesare le puteti gasi direct pe site. Va multumim pentru intelegere.

Rezultatele finale si premiile vor fi afisate pe site-ul central, de catre organizatorii concursului, in cursul saptamanii viitoare. Va rugam sa urmariti actualizarea datelor pe site.

Multumiri profesorilor din comisiile de asistenta si evaluare, fara de care desfasurarea concursului nu ar fi fost posibila.


Fisiere atasate:
Punctaje_Rom_Euclid_10mai2015_IS131.pdf

REPARTITIA pe sali pentru KOGALNICEANU, IS131

publicat pe: 2015-05-09

Va multumim pentru inscriere si va rugam sa va uitati cu mare atentie pe listele cu repartitia elevilor pe clase. Fiecare elev care a fost inscris la doamna profesor Rusu si a achitat taxa de concurs se afla cu siguranta pe lista. Exista un copil care, la inscriere, nu a avut trecuta si clasa, insa a fost trecut pe o lista la o sala.

Daca sesizati probleme pe aceste liste, cum ar fi un nume trecut gresit sau clasa, scoala, profesorul, s.a.m.d., va rugam sa scrieti sesizarea pe un bilet si sa il inmaneze copilul profesorului asistent de la clasa la care e repartizat.

INTRAREA IN SALI SE FACE INCEPAND CU ORA 8.30. Va rugam sa va asigurati din timp ca stiti unde se afla locatia si sa aveti mare grija unde parcati masina, pentru a nu fi probleme cu politia. Sediul Universitatii M. Kogalniceanu se afla mai jos de Spitalul Sf. Maria, pe partea dreapta cum se coboara, in planul 2. Pentru cei care vin din Bucsinescu, sediul este pe stanga si, din intersectie, se vede sigla Universitatii.

Proba va incepe la ora 9:00. Copiii nu pot parasi sala mai devreme de ora 10:00. proba nu dureaza mai mult de doua ore. Pentru o buna desfasurare a concursului va rugam sa pastrati linistea si curatenia in incinta universitatii. Va multumim anticipat.

Parintii sunt rugati sa dea copiilor un bilet cu numele, prenumele, clasa, scoala si invatatorul, SCRISE CU LITERE DE TIPAR, citet, pentru a fi capsat de teza, pentru a nu mai pierde copilul timpul cu scrierea datelor personale. Multumim pentru colaborare.

Dorim tuturor copiilor MULT SUCCES!


Fisiere atasate:
repartitia_SALI_ROMANA_EUCLID_ET3_KOGALNICEANU_IASI.pdf

INSCRIERI CONCURS EUCLID, UNIV.

publicat pe: 2015-05-06

VA MULTUMIM pentru ca ati ales acest centru pentru CONCURSURILE NATIONALE EUCLID, etapa a III-a.

Pentru o buna desfasurare a concursurilor, va rugam sa cititi cu atentie anuntul din atasament.

Va dorim mult succes si va asteptam in concurs!


Fisiere atasate:
ANUNT.pdf
euclid_model_tabel_inscriere4.xls
euclid_model_tabel_inscriere1.xlsx
Concursul National de Matematica Euclid © 2008 - 2021