gazduire.ro sustine performanta!

Universitatea Mihail Kogalniceanu


Noutati centru:

DIPLOME SI MEDALII ETAPA III, Universitatea Kogalniceanu, IASI

publicat pe: 2015-06-11

Stimati concurenti, stimati parinti, dragi colaboratori, diplomele si medaliile etapei a III-a a concursului national EUCLDI, se vor putea ridica de la SCOALA BRATINAU, Iasi, DOAR DE LA DOAMNA PROFESOR RUSU CARMEN, vineri, 12 iunie, luni, 15 iunie si marti , 16 iunie, NUMAI INTRE ORELE 8 - 11. Mentionam faptul ca, dupa ora 11, doamna profesor va fi plecata cu alte activitati si diplomele se afla doar la dumneaei. RUGAM SCOLILE sa trimita cate un reprezentant pe scoala, care sa ridice diplomele, pentru a evita aglomeratia.

VA MULTUMIM pentru colaborare si VA FELICITAM pentru rezultatele obtinute!

VA DORIM MULT SUCCES LA ETAPA FINALA SI O VACANTA FRUMOASA!


REZULTATE PARTIALE, MATE, Euclid, IS131

publicat pe: 2015-05-19

Veti gasi in atasament rezultatele partiale ale Concursului National de Matematica Euclid, etapa a III-a, pentru centrul IS131, Universitatea M. Kogalniceanu Iasi.

FELICITARI tuturor copiilor pentru participare si pentru rezultatele obtinute. MULTUMIRI speciale parintilor, pentru sustinere si pentru modul deosebit in care s-au organizat pentru acest concurs.

Eventualele contestatii (PENTRU GIMNAZIU SI LICEU) se pot face doar online, in cursul zilei de MIERCURI, 20 mai 2915, numai intre orele 16 - 19, la adresa inscrieri_euclid_is@yahoo.com, corespunzatoare centrului IS131. La aceasta adresa pot depune contestatii doar elevii care au sustinut proba la acest centru. Fiecare contestatie trebuie sa contina: numele si prenumele copilului, scoala, clasa si invatatorul. Va multumim.

Va dorim mult succes in tot ce faceti!


Fisiere atasate:
PARTIALE_MATE_EUCLID,_17_mai_2015.pdf

REPARTITIA PE SALI, MATEMATICA, 17 MAI 2015, IS 131

publicat pe: 2015-05-16

Va multumim pentru inscriere si va rugam sa va uitati cu mare atentie pe listele cu repartitia elevilor pe sali. Daca sesizati probleme pe aceste liste (nume scrise gresit, clasa e alta decat cea care trebuia s.a.m.d.), va rugam sa scrieti sesizarea pe un bilet si sa il inmaneze copilul profesorului asistent de la clasa. Va multumim!

INTRAREA IN SALI SE FACE INCEPAND CU ORA 8.30. Va rugam sa va asigurati din timp ca stit unde este locatia si sa aveti grija unde parcati masina, pentru a nu fi probleme cu politia. Sediul Universitatii Kogalniceanu este mai jos de Spitalul Sf Maria, pe partea dreapta cum se coboara de la spital, in planul 2.

Proba incepe la ora 9. Copiii nu pot parasi sala mai devreme de ora 10. Cei de liceu vor avea 3 ore, dar cei de clasele primare au maxim 2 ore. Parintii elevilor din clasele primare sunt rugati, daca doresc, sa dea copiilor un bilet cu NUMELE PRENUMELE, SCOALA, CLASA SI INVATATORUL pentru a fi capsat de teza, sa nu mai piarda copilul timp la sala.

Pentru o buna desfasurare a concursului va rugam sa pastrati linistea si curatenia in incinta universitatii. Va multumim anticipat.

Dorim tuturor copiilor MULT SUCCES!


Fisiere atasate:
repartitia_pe_SALI_mate_euclid_17mai2015.pdf

ANUNT INSCRIERI pentru CENTRUL UNIVERSITATEA

publicat pe: 2015-05-06

VA MULTUMIM ca ati ales acest centru pentru CONCURSURILE NATIONALE EUCLID.

Pentru o buna desfasurare a probelor, va rugam sa cititi cu atentie anuntul din atasament. Va multumim!

Va dorim mult succes si va asteptam in concurs!


Fisiere atasate:
ANUNT1.pdf
euclid_model_tabel_inscriere5.xls
euclid_model_tabel_inscriere2.xlsx
Concursul National de Matematica Euclid © 2008 - 2019