gazduire.ro sustine performanta!

Scoala Generala Nr. 10 "GH I Bratianu"


Noutati centru:

Anunt important

publicat pe: 2014-03-04

Va rugam sa cititi cu atentie anuntul din atasament.

 

Va multumim anticipat si va dorim numai bine!


Fisiere atasate:
Anunt_Contestatii_Bratianu.pdf

Partiale Euclid Mate, 2 martie 2014, etapa 2

publicat pe: 2014-03-04

Atasam fisierul cu rezultatele partiale ale copiilor, pentru centrul BRATIANU.

Felicitam copiii pentru rezultatele obtinute!

Multumim tuturor pentru participare!

Va rugam sa tineti cont de anunturile anterioare, postate pe site, cu privire la depunerea eventualelor contestatii.

Rezultatele finale vor fi afisate pana vineri, deoarece profesorii evaluatori sunt implicati si in corectarea tezelor de la simularea examenului de Bacalaureat. Va multumim pentru intelegere.

Premiile se acorda de catre comisia de la Bucuresti. Diplomele si medaliile vor fi trimise catre centre in cel mult 4 saptamani si vor fi distribuite in scoli prin profesorii coordonatori.

Va dorim tuturor mult succes in continuare!


Fisiere atasate:
Euclid_et2_MATE_2martie2014.pdf

Repartitia pe sali pentru centrul BRATIANU

publicat pe: 2014-03-01

Va rugam sa cititi cu atentie repartitia copiilor pe sali, pentru centrul Bratianu.

Eventualele erori se vor semnala doar de catre copil, la sala, profesorului asistent.

Intrarea elevilor in sali se face doar intre orele 08:30 si 08:55. Nu este necesara prezenta copiilor mai devreme deoarece ei stiu deja etajul la care se afla sala unde sunt repartizati iar pe sala este afisata o lista cu numele copiilor, exact precum cea afisata pe site. Rugam copiii sa aiba asupra lor carnetul de elev.

Copiii din clasele primare vor fi insotiti catre sali de catre profesori asistenti sau colegi de-ai lor mai mari, gazde. Pentru a ne putea organiza cat mai eficient, dat fiind faptul ca la centrul Bratianu sunt aproape 600 de participanti, rugam persoanele care insotesc pe copii sa inteleaga faptul ca nu pot intra in incinta unitatii de invatamant.

Rugam parintii sa ii astepte pe copii in curtea scolii. Concursul dureaza aproximativ doua ore, iar elevii nu pot parasi sala mai devreme de ora 10. Va multumim anticipat pentru intelegere. 

Rugam copiii care au participat si la prima etapa sa isi noteze codul de participant de pe site-ul concursului www.concurs-euclid.ro si sa il scrie pe foaia de concurs.

Rezultatele partiale se vor afisa, cel mai devreme, in data de 4 martie 2014 dupa ora 20:00. Eventualele contestatii se primesc doar online la adresa inscrieri_euclid_is@yahoo.com, in maxim 24 de ore de la afisarea rezultatelor partiale. Rugam ca in mail sa se precizeze: numele si prenumele copilului, clasa, scoala. La aceasta adresa pot depune contestatii doar elevii care au sustinut concursul la centrul Bratianu. 

Multumim tuturor pentru inscriere si le dorim copiilor MULT SUCCES !


Fisiere atasate:
REPARTITIA_pe_sali_Bratianu_PARTER1.pdf
REPARTITIA_pe_sali_Bratianu_ETAJ_1.pdf
REPARTITIA_pe_sali_Bratianu_ETAJ_2.pdf

FINALIZARE INSCRIERE

publicat pe: 2014-02-27

LA CENTRUL IS 103 NU MAI SUNT LOCURI, DECI NU SE MAI FAC INSCRIERI. Va rugam sa va informati unde mai sunt locuri si sa va adresati altor centre in care se desfasoara concursul.

 

Va multumim si va dorim SUCCES


EUCLID, MATEMATICA, 2 MARTIE 2014

publicat pe: 2014-02-23
Stimati colegi,
 
Va anuntam ca inscrierea pentru Concursul National de Matematica EUCLID, etapa a II-a, se face pana joi, 27 februarie, ora 16:00, la Centrul BRATIANU (langa Spitalul "Sf. Maria", in spatele magazinului Lidl), la dna profesor Rusu Carmen. 
Pentru concursul de Limba Romana, inscrierile se fac in perioada 3 martie-13 martie 2014, intre orele 13-16, tot la Bratianu, la dna profesor Rusu Carmen.
 
Avem rugamintea ca fiecare scoala care doreste sa participe sa trimita un singur reprezentant pe scoala, pentru a putea sa ne organizam mai eficient. Va multumim anticipat pentru intelegere si sustinere.
 
Repartitia pe sali se va afisa in preziua concursului, in cursul serii si avem rugamintea sa anuntati copiii sa urmareasca mereu anunturile de pe site-ul central, www.concurs-euclid.ro. Secretariatul scolii in care se desfasoara concursul nu poate oferi informatii in locul organizatorilor (va rugam sa comunicati asta si copiilor, ca sa transmita parintilor).
 
Avem rugamintea ca inscrierile sa se faca dupa modelul de tabel in Excel, si sa veniti cu acest tabel printat si semnat, in momentul inscrierii pentru concurs. De asemenea, va rugam sa transmiteti tabelul si pe email, pentru a evita eventualele erori de transcriere a datelor.
 
Concursul se va desfasura in data de 2 martie, incepand cu ora 9:00. Elevii vor avea acces in sali intre orele 8:30 si 8:50. Rugam elevii sa aiba asupra lor un act de identitate sau carnetul de elev vizat la zi. Copiii din clasele primare vor fi insotiti catre sali de catre colegi de-ai lor mai mari, care se ocupa de organizare. Rugam parintii sa ii astepte pe copii in curtea scolii sau sa revina pentru a-i lua acasa dupa ora 10:30. Le multumim pentru intelegere.
Daca s-a strecurat vreo eroare pe listele transmise de catre profesorii coordonatori, se va rezolva cu profesorul asistent de la clasa in care elevul este repartizat. La fel si in cazul in care un elev se prezinta in locul altui elev. 
Rugam parintii sa inteleaga faptul ca, la acest centru, nu se accepta inscrieri individuale. Profesorul coordonator, de la clasa, trebuie sa stie si sa isi dea acordul ca elevul sa participe in concurs si sa il reprezinte.
 
Va dorim numai bine si spor in tot ce faceti!
 
 
Concurs National EUCLID
Centrul de Concurs IS103, 
BRATIANU, IASI

Fisiere atasate:
anunt_martie2014.pdf

REZULTATE FINALE Matematica 7 dec 2013

publicat pe: 2013-12-12

Veti gasi in atasament un document pdf ce contine rezultatele finale la Concursul de Matematica Euclid, desfasurat in data de 7 decembrie 2013, la centrul IS 103, BRATIANU.

Va multumim pentru participare si VA FELICITAM pentru rezultate!

Dorim tuturor colaboratorilor nostri SARBATORI CU BUCURIE SI MULTA SANATATE!

Sa ne vedem cu bine in 2014!


Fisiere atasate:
BRATIANU_FINALE_MATE_EUCLID_7_dec_2013.pdf

BRATIANU REZULTATE PARTIALE MATEMATICA

publicat pe: 2013-12-09

Aveti afisate ma jops rezultatele partiale ale probei de Matematica la Concursul National de Matematica EUCLID, etapa I, 7 decembrie 2013, centrul BRATIANU IS103.

Va felicitam pentru rezultate si va dorim mult succes in continuare.

Pentru contestatii va rugam sa respectati procedura.


Fisiere atasate:
BRATIANU_PARTIALE_MATE_EUCLID_7_dec_2013.pdf
ANUNT_IMPORTANT_IS1031.pdf

REPARTITIA PE SALI, BRATIANU, IS103

publicat pe: 2013-12-05

Va rugam sa cititi cu multa atentie anunturile din atasament. Va multumim anticipat.

Dorim tuturor candidatilor MULT SUCCES!


Fisiere atasate:
ANUNT_IMPORTANT_IS103.pdf
REPARTITIA_pe_sali_MATE_etaj2_Bratianu.pdf
REPARTITIA_pe_sali_MATE_etaj1_Bratianu.pdf
REPARTITIA_pe_sali_MATE_parter_Bratianu.pdf

FINALIZARE INSCRIERE !

publicat pe: 2013-12-03

La centrul IS 103 BRATIANU s-au epuizat numarul de locuri disponibile la aceasta unitate. Ca urmare nu se mai fac inscrieri pentru acest centru si rugam candidatii sa se adreseze altor centre pentru inscriere.

Va multumim pentru inscriere si va dorim MULT SUCCES !

Concursul National de Matematica Euclid © 2008 - 2014