gazduire.ro sustine performanta!

Liceul de Arte Plastice HMT


Noutati centru:

RIDICAREA DIPLOMELOR DIN ETAPA A II-A

publicat pe: 2015-04-07

Din cauza unor probleme legate de afisajul electronic al notelor si premiilor, va anuntam ca suntem nevoiti, pentru a nu comite erori in redactarea diplomelor, sa amanam ridicarea lor pana dupa rezolvarea problemelor mentionate.

        Va vom tine la curent cu progresul demersurilor de remediere si va dorim, pana atunci, PASTE FERICIT! !!!!!!!!


RIDICARE DIPLOME ETAPA a II-a

publicat pe: 2015-04-02

                     Pentru ridicarea diplomelor, va asteptam in ziua de 09.04.2015, intre 08:00 si 13:00, in acelasi loc in care s-a desfasurat concursul: Liceul de  Arte Plastice ,,Hans Mattis Teutsch” - corp B (Scoala Gimnaziala Nr.4 - et. I, sala 10), pe Str. Jepilor Nr. 1, Brasov. 

                    


NOTELE

publicat pe: 2015-01-29

VA RUGAM SA RECEPTATI CORECT METODOLOGIA SI CALENDARUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI,   PRECUM SI CARACTERUL PROVIZORIU AL NOTELOR FACUTE PUBLICE PANA ACUM! 

ACCENTUAM, DE ACEEA, IDEEA CA ESTE NORMAL CA DUPA AFISAREA REZULTATELOR  SA URMEZE O PERIOADA DE RECTIFICARE SI DEFINITIVARE IN CURSUL CAREIA UNELE DINTRE ELE  VOR SUFERI TRANSFORMARI.

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!


Fisiere atasate:
NOTE_MATEM._ET_._a_II-a_.docx

REPARTITIA PE SALI

publicat pe: 2015-01-24

Fisiere atasate:
M_preg._.docx
M_cls._I_.docx
M_1.docx
M_2.docx
M_3.docx
M_4.docx
M_5.docx

RECTIFICARE REZULTATE

publicat pe: 2015-01-23

Lansam, catre participantii de la concursul de limba si literatura romana, invitatia de a consulta lista rezultatelor, deoarece au aparut unele rectificari.

Multumim celor care ne-au ajutat sa le sesizam!


FESTIVITATE DE PREMIERE

publicat pe: 2014-12-16

Stimati profesori - colegi, parinti si elevi,

Va asteptam sa ridicati diplomele si medaliile in cadru festiv ,  vineri 19 dec. ora 13.30 , la Scoala nr.4 , unde s-a tinut concursul , sala 10 et. I.


DIPLOME SI MEDALII

publicat pe: 2014-12-14

Parintii si profesorii sunt rugati sa ridice diplomele si medaliile de la Scoala Nr.4 Brasov , intre orele 08-17 , pana pe 18 dec. , de la sala 10, et.  I , in cazul in care nu pot participa la festivitatea de premiere ce va avea loc vineri 19 dec. Astept sugestii pentru stabilirea unei ore convenabile tuturor !


CENTRUL 103 BRAȘOV - REZULTATE FINALE

publicat pe: 2014-12-07

În lipsa contestațiilor, rezultatele au rămas așa cum le știți!


Fisiere atasate:
New_Microsoft_Office_Word_Document.docx
New_Microsoft_Office_Word_Document1.docx

CULEGERI LA PREȚ CU DISCOUNT

publicat pe: 2014-11-27

BUNĂ SEARA TUTUROR!

Acum, la finele concursului, FELICITĂRI, ÎNCĂ O DATĂ, ACELORA CARE AU OBȚINUT REZULTATE BUNE ȘI FOARTE BUNE!

Doresc, de asemenea, MULTĂ TĂRIE DE CARACTER ȘI AMBIȚIE CELORLALȚI, CARE SUNT, CU SIGURANȚĂ, LA FEL DE BUNI SAU MAI CAPABILI CA PRIMII!

PE VOI VĂ AȘTEAPTĂ O PERIOADĂ MAI GREA, CU MAI MULTĂ MUNCĂ, DAR SURPRIZELE PLĂCUTE NU VOR ÎNTÂRZIA SĂ VĂ RĂSPLĂTEASCĂ EFORTURILE, LA ETAPELE URMĂTOARE!

O VESTE BUNĂ, PE CARE V-O DAU CU BUCURIE ÎN SUFLET, ESTE CĂ AM REUȘIT SĂ OBȚINEM UN DISCOUNT PENTRU CULEGERILE   COMANDATE PRIN CENTRUL DE EVALUARE! VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG SĂ LE RIDICAȚI!

MULTĂ PUTERE DE MUNCĂ, ÎN CONTINUARE!


REZULTATE PARȚIALE

publicat pe: 2014-11-23

Consultați documentele pentru a ști în ce săli sunt copiii. Listele le veți găsi și mâine pe ușile școlii.

SUCCES!

BUNĂ SEARA, DUMNEAVOSTRĂ, TUTUROR CELOR CU CARE AM CORESPONDAT PE TELEFOANE ȘI PE MAIL, TIMP DE MAI MULT DE O SĂPTĂMÂNĂ!

MULȚUMESC FRUMOS, ATÂT PENTRU EFORTUL PE CARE ÎMPREUNĂ L-AM DESFĂȘURAT PENTRU A DA POSIBILITATE JUDEȚULUI SĂ AIBĂ UN CENTRU DE EVALUARE, CÂT ȘI PENTRU DELICATA ÎNȚELEGERE PE CARE AȚI MANIFESTAT-O FAȚĂ DE ÎNCEPUTUL NOSTRU!

CU SIGURANȚĂ, AU FOST ȘI MICI STÂNGĂCII ORGANIZATORICE, PE CARE DEJA ȘTIM CUM SĂ LE REMEDIEM ÎN ETAPELE URMĂTOARE!

MULȚUMIM, DE ASEMENEA, PENTRU TOATE FEED-BACK-URILE NEGATIVE, DAR ȘI POZITIVE PE CARE LE-AM AVUT!  PE TOATE NI LE ÎNSUȘIM, CĂCI AVEM PUTEREA ȘI SINCERITATEA DE A RECUNOAȘTE  CÂND AVEȚI DREPTATE!...

VĂ INVIT SĂ VĂ BUCURAȚI ALĂTURI DE MINE, ADMINISTRATORUL TESTULUI,  DE PRIMELE REZULTATE, ACELEA DE LA CLASELE PRIMARE.

 Procedura de a le accesa este aceeași ca la căutare listei de înscriere. Acolo unde semnul de întrebare s-a menținut, fie elevul a obținut un punctaj confidențial, fie a lipsit.

SINCERE FELICITĂRI TUTUROR!!!


Fisiere atasate:
12.docx
22.docx
32.docx
4.docx
5.docx
51.docx
6.docx

informații utile 2

publicat pe: 2014-11-15

Pentru a  te pregăti mai eficient, acum poți achiziționa culegeri din seria ,,Concursul Național Euclid te învață română și matematică”, editate separat pe ani de studiu și disciplină, achitând contravaloarea de 20 de lei.


Fisiere atasate:
1.docx
2.docx
3.docx
11.docx
21.docx
31.docx

informații utile 1

publicat pe: 2014-11-15

 

               Regulamentul de desfãsurare a concursului anul 2014-2015

 

 

 

Etapa întai are loc pe   23 noiembrie 2014.

 

Participantii se pot inscrie pana cel tarziu 21 noiembrie.

 

 

 

Cum faceti sã participati la acest concurs?

 

                Primul pas este sã discutati cu  profesorul de la clasã (sau orice alt profesor) si sã vã exprimati dorinta de a vã înscrie la concurs. Taxa de participare la o etapa este de 20RON si o puteti achita pânã cel târziu înainte de desfãsurarea probei. De asemenea veti furniza profesorului respectiv urmãtoarele date: numele, scoala de provenienta, clasa, nr de telefon, adresa de mail.

 

    Va mai  puteti inscrie direct la centrele de test care sunt afisate pe site, trimitand o scrisoare in acest sens la adresa de mail afisata in dreptul centrului de test de la etapa respectiva. Astfel veti obtine informatii suplimentare privind ora de desfasurare a concursului precum si altele necesare.

 

Dupã aceea veti fi înstiintat de cãtre profesorul la care v-ati înscris, în ce loc se sustine proba si la ce orã începe accesul în sãli.

 

Candidaţii care s-au înscris la concurs dar nu se prezintã, nu pot cere returnarea taxei de înscriere.

 

Fiecare etapã a concursului se desfãsoarã la data si la ora stabilitã în fiecare centru de test. Aceste date vor fi afişate pe site, la capitolul " Calendar concurs".

 

Dupã maximum douã saptãmâni, veti gãsi pe site-ul concursului rezultatele, precum si o ierarhie în functie de rezultatele obtinute.

 

                Fiecare etapã a concursului este independentã de celelalte si are o premiere separatã, stabilitã de cei care administreazã concursul în zona în care va aflati.

 

 

 

GRILA DE IERARHIZARE

 

Daca am acorda calificative pentru punctajele acordate concurentilor, am avea urmatoarele paliere:

 

 • Pentru punctaje cuprinse intre 96p si 100p      EXCEPTIONAL
 • Pentru punctaje cuprinse intre 90p si 95p        FOARTE BUN
 • Pentru punctaje cuprinse intre 80p si 89p        BUN
 • Pentru punctaje cuprinse intre 70p si 79p        MULTUMITOR
 • Pentru punctaje cuprinse intre 60p si 69p        SATISFACATOR
 • Pentru punctaje cuprinse intre 50p si 59p        SLAB
 • Pentru punctaje cuprinse intre 35p si 49p        FOARTE SLAB
 • Pentru punctaje cuprinse intre 10p si 34p        CATASTROFAL

 

Etapa finalã are rol de departajare si are o altfel de structurã a subiectelor, de tip concurs national.

 

 Pentru elevii din clasa a I-a concursul dureazã o ora si 30 de minute, pentru elevii din clasa a II-a, a III-a sau a IV-a, concursul dureazã doua ore, iar redactarea rezolvãrilor se va face direct pe foaia cu subiecte.

 

De la clasa a V-a la clasa a VIII-a, proba dureazã douã ore si 30 de minute si rezolvarile se fac pe foi de concurs .

 

De la clasa a IX-a la clasa a XII-a, proba dureazã trei ore  si rezolvarile se fac pe foi de concurs .

 

 

 

Premiile concursului -  Etapele curente

 

 

 

 • Fiecare etapã a concursului este independentã de celelalte şi are o premiere separatã, stabilitã de cei care administreazã concursul în zona în care va aflaţi.

 

La fiecare etapă toţi concurenţii care au punctaje între 90p şi 100p vor fi premiaţi, iar concurenţii care obţin punctaje între 80p şi 89p vor primi menţiuni. Pentru fiecare clasă din fiecare centru de test premiile vor fi stabilite astfel: primii 20% dintre cei cu punctaje între 90p şi 100p vor fi premiaţi cu premiul I, următorii 30% dintre cei cu punctaje între 90p şi 100p vor fi premiaţi cu premiul II şi ultimii 50% dintre cei cu punctaje între 90p şi 100p vor fi premiaţi cu premiul III. La punctaje egale în cadrul unei clase dintr-un centru de test se vor acorda premii egale. Aceste premii vor fi stabilite catre administratrul site-ului, conform algoritmului descris mai sus şi vor fi afişate pe site

 

Premiile acordate pentru etapele curente sunt:

 

 • Premiul I - Diplomã de merit
 • Premiul II - Diplomã de merit
 • Premiul III - Diplomã de merit

 

Elevilor din fiecare clasă de concurs, care obţin punctajul 100p li se va acorda medalie de aur, elevilor care obţin punctajul 99p li se va acorda medalie de argint şi elevilor care obţin punctajul 98p li va se acorda medalie de bronz.

 

Dupã afişarea pe site a rezultatelor fiecãrei etape a concursului ediţia 2014-2015, va avea loc o tragere la sorţi, în urma cãreia, vor fi aleşi elevii caştigători dintre cei trecuţi în listele de pe site, care vor fi premiaţi cu câte 100 lei. De aceea, va trebui sã verificaţi existenţa numelui vostru în lista cu rezultate, dupã fiecare etapã la care aţi sustinut proba, pentru a putea participa la tragerea la sorţi.

 

 

 

Premiile pentru etapele curente se vor acorda tuturor elevilor de la clasele O-XII.

 

 

 

 

Concursul National de Matematica Euclid © 2008 - 2019